IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Bolia

Vis i kart
945 20 100
oslo@bolia.com www.bolia.com

Mer informasjon

Bolia er en dansk møbelkjede med eget designerteam som vektlegger det enkle og funksjonelle samt ærlige materialer. Vårt designteam er inspirert av de store skandinaviske designere og det nye innovative formspråket. Det gir deg kvalitetsmøbler som er både tidløse og som rammer tidsånden.

Vi arbeider målrettet med å tilby designmøbler til menneskelige priser. Dette er mulig via et innovativt forretningskonsept hvor vi blant annet sparer lagerutgifter og utelater fordyrende mellomledd, slik at du bare betaler for det som du setter pris på: Design og kvalitet. Les mer...

Vi produserer ditt nye Bolia-møbel når du har bestilt det i butikken eller på www.bolia.com, og du får dermed ikke en vare som har stått og samlet støv på et lager, men i stedet et kvalitetsmøbel håndlaget etter dine ønsker av fagfolk. Møbelet produseres og leveres til deg innen 2 til 5 uker.

Du kan se, føle, oppleve og forelske deg i kolleksjonen i Bolia-butkkene og selvfølgelig også oppleve og bestille alle våre møbler her på Bolia.com – hele døgnet, hele året!

Kontaktinformasjon

www.bolia.com

Besøksadresse Henrik Ibsens gate 18, 0255 Oslo
Postadresse Henrik Ibsens gate 18, 0255 Oslo
 
Epost
oslo@bolia.com
Telefon
(+47) 945 20 100
Telefaks
(+47) 22 83 86 54

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies